Ocenenia

V máji roku 2015 získal projekt Cena štátu tretie miesto v kategórii Vzdelávanie v rámci ocenenia Cena Nadácie Orange. Ocenenie udeľuje Nadácia Orange a projekt Cena štátu ho získal za vzdelávacie aktivity realizované inovatívnymi formami a metódami, ktoré pomáhajú mladým ľuďom odkrývať súvislosti v rôznych oblastiach našej spoločnosti, vyvracať zavádzajúce mýty a motivovať ich k aktívnemu občianskemu životu.

V novembri roku 2010 získal projekt Cena štátu už po druhý raz ocenenie The Templeton Freedom Award, tentoraz v kategórii Cena za výnimočný počin mladých inštitútov. Ocenenie udeľuje americký Atlas Economic Research Foundation.
Viac informácií sa dozviete po kliknutí na obrázok nižšie. Cenu sme boli prebrať vo Washingtone DC.

V roku 2008 získal projekt Cena štátu ocenenie v kategórii Inovatívne médiá v rámci The Templeton Freedom Awards, ktorý udeľuje americký Atlas Economic Research Foundation. 

Ďalším významným míľnikom pre Cenu štátu je zisk významného ocenenia The Internet Award pre najlepšiu internetovú stránku na inauguračnom odovzdávaní cien Golden Umbrella Think Tanks Awards, ktoré v Londýne v roku 2007 organizoval Stockholm Network.
Viac informácií sa dozviete po kliknutí na nižšie uvedený obrázok.